våre ansatte

Vi ønsker å skape et sted med mennesker som har en personlig og uhøytidlig tilstedeværelse.

Tommy Standal
Administrasjon
Jobber på Studio tirsdag, onsdag og fredag, Gallery på torsdag.

Utover det administrative ansvaret for White, tar Tommy vare på sine kunder i begge avdelinger.

Før han sammen med Benedikte startet White, hadde han mange års bred internasjonal erfaring fra bransjen. Etter endt læretid i Adam og Eva har han de siste årene blant annet hatt ledende kreative og administrative stillinger i P&G og Verdant, samt holdt kurs og visninger for frisører i inn- og utland. Tommy er kjent for sine tekniske tilnærming til faget.


Benedikte Hansen
Daglig Leder
Jobber på Studio Mandag, Torsdag og Fredag, på Gallery tirsdag og onsdag.

Benedikte er operativ leder for White og har det daglige ansvaret for våre frisører.

Benedikte har i en årrekke vært en av hovedstadens mest ettertraktede frisører. Hun drev i flere år Komsa med stor suksess før hun solgte bedriften. Hun har jobbet freelance for bl.a. P&G og har vært benyttet som konsulent ved produktutvikling. Benedikte er kjent blant våre kunder, ansatte og i bransjen generelt for å være spesielt dyktig på fargebehandlinger.


studio:


Benedicte Hustad
Avdelingsleder Studio / Senior Frisør
Jobber i vårt Studio.

Benedicte Hustad startet hos oss høsten 2011 etter flere år hos Podium, Komsa og Jojo and Friends. Benedicte har en ekstremt positiv innstilling til det meste og har som prinsipp at det bare finnes løsninger.


Hanne Harneshaug
Senior Frisør

Hanne er kjent som en perfeksjonist til randen med 2 tiår bak seg i bransjen. Hanne har kunder på Studio mandag til torsdag, og på Gallery fredag.


Kjetil Grimsrud
Senior Frisør

Kjetil er en erfaren frisør som gjennom årene har opparbeidet seg særskilt kompetanse innen fargebehandlinger.


Kjersti Pleym
Frisør

Kjersti startet hos oss i 2016 etter å ha jobbet flere år som frisør og make-up artist. Kjersti har etter hvert blitt etterspurt for oppdrag utenfor salong.


Aminata Sock
Frisør

Ved siden av å være et stor frisørtalent, er også Aminata en meget erfaren make-up artist. Hun er også den hos oss som utfører mest brudestyling.


Annette Karlsrud
Frisør

Annette startet hos oss våren 2013. Hun har jobbet en årrekke som frisør, med bakgrunn fra salonger som Inch og Ciseaux.


Serine Arny Skarpsno
Frisør

Serine fullførte sin frisørutdannelse hos Bob i Stavanger før kom til oss våren 2017.


Vilde Johannessen
Senior Frisør

Vilde startet hos oss høsten 2017 og har i tillegg til erfaring fra andre salonger i Oslo arbeidet som hårstylist i LA i flere år.


June Hauvik
Elev

June startet hos oss i januar 2017 som lærling rett etter fullført skole.


gallery:


Benedicte Bogstad
Faglig Leder Studio & Gallery / Senior Frisør

Benedicte har jobbet en årrekke i faget, med erfaring fra bl.a. Komsa, Lemon og BeOne. Hun vært med oss fra dag én, og da behovet for en faglig leder meldte seg var Benedicte et naturlig valg. Benedicte har en særdeles høy og bred faglig kompetanse.


Marit Viberg
Senior Frisør

Marit er i tillegg til å være frisør en svært dyktig make-up artist. Hun har bred og variert erfaring fra salong, film, tv og mote.


Julia Matteusson
Frisør

Julia startet hos oss hos høsten 2016, og har på kort tid blitt en ettertraktet frisør hos oss – verdsatt av både kolleger og hennes kunder.


Lene Danielsen
Frisør

Lene er en frisør med lang fartstid i bransjen, og har blant annet jobbet en årrekke for LaBionda. Hun startet hos oss i 2017.


Liv Kristin Prestmoen
Frisør

Liv Kristin startet hos oss våren 2017 som en ettertraktet frisør i hovedstaden med en stor og lojal kundegruppe. Liv Kristin er spesielt dyktig på extension.


Caroline Svendsen
Senior Frisør

Caroline kom fra oss fra Gevir sommeren 2017 og har gjennom flere år som frisør i hovedstaden opparbeidet seg en stor og lojal kundekrets.


Irene Rinde
Senior Frisør

Irene startet hos oss høsten 2017. I tillegg til å jobbe i vårt Gallery i Vika gjør hun freelanceoppdrag for tv, film og reklame.


Thea Lyche
Junior 2

Thea er født inn i en frisørfamilie i Arendal og startet sin frisørkarriere med skole hos Sassoon i London.


Julie von Krogh Olafsrud
Junior 1

Julie startet hos oss rett etter hun var ferdig med frisørskolen våren 2016, og kom fra skolen velfortjent utnevnt til kullets beste elev.


Emma Beatrice Aakenes
Junior 1

Emma startet hos oss i våren 2016 som lærling rett etter fullført skole.


Logo

+47 22 42 45 20
Kirkegata 17, 0153 Oslo (The Studio)
Ruseløkkveien 14, 0251 Oslo (The Gallery)
Følg oss på YouTube  Følg oss på Foursquare  Følg oss på Facebook  Følg oss på Instagram