våre ansatte

Vi ønsker å skape et sted med mennesker som har en personlig og uhøytidlig tilstedeværelse.

Tommy Standal
Administrasjon
Har kunder tirsdag og onsdag.

Utover å ta vare på sine kunder, har Tommy det administrative ansvaret for White Studio.

Før han sammen med Benedikte startet White, hadde han mange års bred internasjonal erfaring fra bransjen. Etter endt læretid i Adam og Eva, og opphold i London og Geneve, har han de siste årene blant annet hatt ledende kreative og administrative stillinger i P&G og Verdant, samt holdt kurs og visninger for frisører i inn- og utland. Tommy er kjent for sine tekniske tilnærming til faget.


Benedikte Hansen
Daglig Leder
Har kunder mandag, onsdag, torsdag og fredag.

Benedikte er operativ leder for White og har det daglige ansvaret for våre frisører.

Benedikte har i en årrekke vært en av hovedstadens mest ettertraktede frisører. Hun drev i flere år Komsa med stor suksess før hun solgte bedriften. Hun har jobbet freelance for bl.a. P&G og har vært benyttet som konsulent ved produktutvikling. Benedikte er kjent blant våre kunder, ansatte og i bransjen generelt for å være spesielt dyktig på fargebehandlinger.


Benedicte Bogstad
Senior Frisør

Benedicte har jobbet en årrekke i faget, med erfaring fra bl.a. Komsa, Lemon og BeOne. Hun vært med oss fra dag én. Benedicte har en særdeles høy og bred faglig kompetanse, og blir benyttet internt i vår faglige oppfølging av ansatte.


Benedicte Hustad
Senior Frisør

Benedicte Hustad startet hos oss høsten 2011 etter flere år hos Podium, Komsa og Jojo and Friends. Benedicte har en ekstremt positiv innstilling til det meste og har som prinsipp at det bare finnes løsninger.


Hanne Harneshaug
Senior Frisør

Hanne er kjent som en perfeksjonist til randen, og er av våre frisører med mest erfaring etter over to tiår i faget. Hanne er spesielt anerkjent for sine klippetekniske kompetanse.


Kjetil Grimsrud
Senior Frisør

Kjetil er en erfaren frisør som gjennom årene har opparbeidet seg særskilt kompetanse innen fargebehandlinger. Til tross for lang erfaring er Kjetil stadig nysgjerrig på faget og involverer våre nye ansatte og lærlinger i sitt arbeid.


Marit Viberg
Senior Frisør

Marit er i tillegg til å være frisør en svært dyktig make-up artist. Hun har bred og variert erfaring fra salong, film, tv og mote. Marit har vært med oss siden starten.


Lene Danielsen
Senior Frisør

Lene er en frisør med lang fartstid i bransjen, og har blant annet jobbet en årrekke for LaBionda. Hun startet hos oss i 2017 og fullførte sin senior prøve høsten 2018.


Kjersti Pleym
Frisør 2

Kjersti startet hos oss i 2016 etter å ha jobbet flere år som frisør og make-up artist. Kjersti har etter hvert blitt etterspurt for oppdrag utenfor salong. Kjersti har også ansvaret for å følge opp lærlingene våre på Studio.


Liv Kristin Prestmoen
Frisør 2

Liv Kristin startet hos oss våren 2017 som en ettertraktet frisør i hovedstaden med en stor og lojal kundegruppe. Liv Kristin er spesielt dyktig på extension og har ansvaret for lærlingene våre på Gallery.


Annette Karlsrud
Frisør 2

Annette startet hos oss våren 2013. Hun har en bred erfaring og kompetanse som frisør etter å ha jobbet en årrekke i bransjen, med bakgrunn fra salonger som blant annet Inch og Ciseaux.


Thea Lyche
Frisør 1

Thea er født inn i en frisørfamilie i Arendal og startet sin frisørkarriere med skole hos Sassoon i London. Hun endte sin læretid med glans i 2018 etter å ha gått gjennom vårt interne opplærlingsprogram.


Serine Skarpsno
Frisør 1

Serine har jobbet hos oss siden 2017, og er en blid og særdeles faglig interessert jente fra Stavanger. Serine er en veldig kompetent frisør som er spesielt dyktig på herreklipp.


Tone Elise Asora Holm-Alborg
Frisør 1

Tone startet hos oss sommeren 2018 etter å ha begynt læretiden hos Adam og Eva. Hun er helt på tampen av læretiden og har allerede blitt et verdsatt medlem av staben.


Julie von Krogh Olafsrud
Junior 1

Julie startet hos oss rett etter hun var ferdig med frisørskolen våren 2016.


June Hauvik
Elev

June startet hos oss i januar 2017 som lærling rett etter fullført skole.


Christine Melvoll
Elev

Christine startet hos oss i våren 2018 som lærling rett etter fullført skole.


Saranda Murseli
Elev

Saranda startet hos oss i juli 2018 som lærling rett etter fullført skole.


Silje Monrad
Elev

Silje startet hos oss i januar 2019 som lærling rett etter fullført skole.


Logo

+47 22 42 45 20
Kirkegata 17, 0153 Oslo (The Studio)
Følg oss på YouTube  Følg oss på Foursquare  Følg oss på Facebook  Følg oss på Instagram