våre ansatte

Vi ønsker å skape et sted med mennesker som har en personlig og uhøytidlig tilstedeværelse.

Tommy Standal
Administrasjon
Har kunder tirsdag og onsdag.

Utover å ta vare på sine kunder, har Tommy det administrative ansvaret for White Studio.

Før han sammen med Benedikte startet White, hadde han mange års bred internasjonal erfaring fra bransjen. Etter endt læretid i Adam og Eva, og opphold i London og Geneve, har han de siste årene blant annet hatt ledende kreative og administrative stillinger i P&G og Verdant, samt holdt kurs og visninger for frisører i inn- og utland. Tommy er kjent for sine tekniske tilnærming til faget.


Benedikte Hansen
Daglig Leder
Har kunder mandag, onsdag, torsdag og fredag.

Benedikte er operativ leder for White og har det daglige ansvaret for våre frisører.

Benedikte har i en årrekke vært en av hovedstadens mest ettertraktede frisører. Hun drev i flere år Komsa med stor suksess før hun solgte bedriften. Hun har jobbet freelance for bl.a. P&G og har vært benyttet som konsulent ved produktutvikling. Benedikte er kjent blant våre kunder, ansatte og i bransjen generelt for å være spesielt dyktig på fargebehandlinger.


Benedicte Bogstad
Senior Frisør

Benedicte har jobbet en årrekke i faget, med erfaring fra bl.a. Komsa, Lemon og BeOne. Hun vært med oss fra dag én. Benedicte har en særdeles høy og bred faglig kompetanse, og blir benyttet internt i vår faglige oppfølging av ansatte.


Benedicte Hustad
Senior Frisør

Benedicte Hustad startet hos oss høsten 2011 etter flere år hos Podium, Komsa og Jojo and Friends. Benedicte har en ekstremt positiv innstilling til det meste og har som prinsipp at det bare finnes løsninger.


Kjetil Grimsrud
Senior Frisør

Kjetil er en erfaren frisør som gjennom årene har opparbeidet seg særskilt kompetanse innen fargebehandlinger. Til tross for lang erfaring er Kjetil stadig nysgjerrig på faget og involverer våre nye ansatte og lærlinger i sitt arbeid.


Lene Danielsen
Senior Frisør

Lene er en frisør med lang fartstid i bransjen, og har blant annet jobbet en årrekke for LaBionda. Hun startet hos oss i 2017 og fullførte sin senior prøve høsten 2018.


Belinda Østerli
Frisør 2

Belinda startet hos oss høsten 2019. Hun er en erfaren og faglig dyktig frisør med stor kundekrets. Belinda har lang fartstid i bransjen, og har den seneste tiden drevet egen salong i Oslo.


Liv Kristin Prestmoen
Frisør 2

Liv Kristin startet hos oss våren 2017 som en ettertraktet frisør i hovedstaden med en stor og lojal kundegruppe. Liv Kristin er spesielt dyktig på extension og har ansvaret for lærlingene våre på Gallery.


June Hauvik
Frisør 1

June startet hos oss i januar 2017 som lærling rett etter fullført skole. Hun tok svennebrevet høsten 2020. En av våre frisører som gjennomfører keratinbehandling.


Christine Melvoll
Frisør 1

Christine startet hos oss i våren 2018 som lærling rett etter fullført skole. Hun tok svennebrevet sommeren 2020. En av våre frisører som gjennomfører keratinbehandling.


Silje Monrad
Junior 1

Silje startet hos oss i januar 2019 som lærling rett etter fullført skole.


Charlotte Samuelsen
Junior 1

Charlotte startet hos oss høsten 2020 etter å ha gjennomført 1 år i lære i annen salong.


Talar Idunn Karem
Elev

Talar startet hos oss i januar 2021 etter å ha fullført frisørskole.


Logo

+47 22 42 45 20
Kirkegata 17, 0153 Oslo (The Studio)
Følg oss på YouTube  Følg oss på Foursquare  Følg oss på Facebook  Følg oss på Instagram