Vi introduserer Bumble and bumble og Alterna. 

Vi er stadig på jakt etter den perfekte miksen av produkter hos oss. Gjennom introduksjonen av Bumble and bumble og Alterna har vi nå et bredere tilbud av kvalitetsprodukter. Bumble and bumble er et lekent og stylingdrevet merke som er veldig anerkjent blant frisører verden over. Alternas Caviar-serie er en high-end pleieserie med fokus på ingredienser av høy kvalitet.  


Bumble and Bumble er et merke som ble etablert i New York på slutten av 70-tallet. Siden den gang har det etablert seg nærmest som et kultmerke blant frisører verden over. De fremste hårstylister verden over anvender serien i sitt daglige arbeid, og merket er blant de mest anvendte backstage under de ulike moteukene. Bb var først ute med saltvannspray på begynnelsen av 2000-tallet, et produkt som er forsøkt kopiert av de fleste produsenter siden den gang. I dag er Bb en fullverdig serie av pleie- og stylingprodukter som består av omtrent 90 forskjellige produkter og dekker alle hårets behov. 

Alterna skriver seg tilbake til slutten av 90-tallet og var blant de første som så på hårpleie på samme måte som hudpleie. Hos White Studio finner du serien som heter Caviar, en high-end serie med kvalitetsingredienser som pleier og gjenoppbygger håret. Ingen av ingrediensene fra Alterna er testet på dyr, og de var blant de første komplette seriene som var uten parabener, sulfater og sls. 

Copyright © White Studio AS 2023