...om oss


White Studio ble startet i 2011 med en idé og målsetning om å skape en frisørsalong hvor fokus hele tiden skal være på de menneskene som fyller rommet - ikke rommet i seg selv. Rommet er inspirert av et fotostudio og skal i tillegg til å være en frisørsalong kunne brukes til utstillinger, kurs, seminarer og visninger. Det meste av inventar er derfor på hjul og lett å flytte på. Vår arbeidsplass skal inspirere oss til å inspirere deg, og samtidig har vi som målsetning å gi deg den beste, mest dedikerte og mest personlige service.


Gjennom å fokusere på internopplæring, samhørighet og sterk teamkultur, ønsker vi å skape et lojalt team av medarbeidere som deler tilnærming til faget. Vi startet med 3 ansatte. Et drøyt tiår senere har vi etablert et stort team, hvor alle er ansatt fordi de holder faglig meget høy standard og kan bidra til fellesskapet med sin kunnskap og kompetanse. White skal være et sted hvor kvalitet, presisjon, kreativitet, forpliktelser og lidenskap for faget møtes. Vi ønsker å skape et sted med mennesker som har en personlig og uhøytidelig tilstedeværelse, et sted fritt for nykker hvor vi fokuserer på hva vi kan gjøre for håret ditt. White handler mer om menneskene som er der enn selve stedet – White skal være et sted hvor folk møtes.

Vi fornyer oss

Etter 12 år i Kirkegata er tiden inne for å fornye lokalet

Vi har vært særdeles fornøyd i lokalene våre i Kirkegata 17, så fornøyd at vi har bestemt oss for å gå løs på 12 nye år. 


Gjennom det neste året vil lokalene fornyes, vi er allerede godt i gang. 


Vi gjør det vi kan for at dette ikke skal være til sjenanse for våre kunder i perioden. Copyright © White Studio AS 2023