Vi ønsker å la deg bli enda bedre kjent med våre ansatte. 


Først ut; 


June Hauvik 

June Hauvik 

June har vært hos oss siden hun startet som lærling i januar 2017.  Hun er en ekstremt dedikert frisør og kollega. Vi har tatt en prat med June...


Hvem er June?

"Jeg er fra en liten øy i Lofoten kalt Skrova. Flyttet derfra så langt tilbake som 2015. Siden den gang har jeg rukket å bli 27 år, ta frisørutdannelsen min, få 2 herlige barn og en karriere som frisør på White Studio."

Hvorfor flytte fra nydelige Lofoten til Oslo? 

"Jeg ønsket meg til et større sted og et større miljø. Jeg søkte tidlig ut etter flere impulser og flere muligheter. Og når jeg begynte å tenke i retning frisør fremstod Oslo som det beste alternativet. Og nå, 8 år senere, har jeg etablert meg her med egen familie, barn, boliglån og en arbeidsplass jeg er veldig glad i." 

Hvorfor White Studio? 

"Da jeg var ferdig på frisørskolen til jul 2016, og skulle begynne som lærling, var jeg veldig opptatt å søke meg til en frittstående frisørsalong fremfor en kjede. Jeg tenkte at det ville gi meg mer plass, og at jeg vill få tettere og mer personlig oppfølging. Teorien min var at man i en større frittstående salong ikke forsvinner i mengden og under et kjedenavn. Jeg var opptatt av å finne en salong med høyt faglig nivå der jeg rett og slett hadde noe å strekke meg etter. Jeg ble utrolig glad da jeg fikk tilbud om læreplass hos White Studio, og ikke minst et par år senere tilbud om å fortsette etter endt læretid. Nå har jeg vært her i over 6 år, og jeg føler at jeg har fått akkurat det jeg var på jakt etter hos White Studio. Det er en veldig flat struktur her hos oss, og man har som ansatt tett oppfølging og dialog med ledelsen. Det er rom for å utvikle seg til å bli den frisøren man vil, og til å utfolde seg i den faglige retningen man ønsker. Utover dette er det herlige kollegaer, inspirerende kunder og et motiverende lønnssystem. Jeg får også stor frihet, forståelse og fleksibilitet til å legge opp min egen arbeidshverdag, noe man virkelig verdsetter med to små barn. Det unike med White Studio er at man har klart å få veldig forskjellige personligheter til å fungere så godt sammen med en så flat struktur, og uten en masse skrevne regler og unødvendige nykker. Som sjefen alltid sier, det skal være høyt under taket og rom for at alle skal få være seg selv." 


(tekst fortsetter nedenfor)

Hva tenker du om veien videre som frisør? 

"Akkurat nå er det først og fremst å bruke hver dag på jobb til å bli en bedre frisør. Jeg er en person som naturlig søker meg mer ansvar, og på sikt er dette noe jeg søker hos White Studio."Hvordan vil du beskrive deg selv som frisør?

"Frisøren June er nok veldig lik personen June; nyskjerrig, ambisiøs, utadvendt og fremoverlent. Jeg er ekstremt glad i faget mitt, og ikke minst veldig stolt av å være frisør. Jeg liker selv å tro at jeg en dyktig frisør som er nøye og dedikert i det jeg gjør. Og så er det jo sånn at jeg liker folk, jeg vil at folk rundt meg skal ha det bra. Dette gjør nok at kunder opplever at jeg yter de god service når de er på besøk hos meg. Av frisørfaglig arbeid er det nok de større fargeprosjektene som ligger mitt hjerte nærmest. Jeg ønsker hele tiden å få flere verktøy i verktøyskuffen som frisør, men ingenting slår å jobbe med et fargeprosjekt i flere timer." Tips til andre frisørspirer? 

"Det korte svaret er: søk deg til White Studio! Vær kritisk til valg av læreplass, eller arbeidsplass som frisør. Finn et sted som lar deg få lov til å være hele deg og den frisøren du ønsker å bli eller være. Du tilbringer mye tid på jobb, så finn et sted med høyt faglig nivå og godt sosialt miljø. Bruk sosiale medier aktivt - både til å promotere deg selv, men også for å søke inspirasjon. Søk deg til et sted der du omgir deg med frisører og personer du ser opp til."  

Eier Tommy Standal om June

"June er en person og ansatt jeg rett og slett bare har blitt skikkelig glad i. Helt fra starten av læretida viste hun, utover å være et stort frisørtalent, at hun også innehar et overblikk over det som foregår i hele salongen. Dette er av stor verdi for meg som eier, men også for hennes kolleger - det er ikke tilfeldig at hun er tillitsvalgt blant de ansatte. June har en herlig drive både som frisør og person, hun søker hele tiden utvikling og nye utfordringer. Hun er både tillitsfull og kravstor. Alt dette gjør June til en frisør som kan nå så langt hun selv ønsker. Junes spisskompetanse er de større fargejobbene, noe jeg tror kommer av hennes møysommelige og nitdige natur. Hun tar ingen snarveier i faget sitt. Som kollega er June en varm, sosial og dedikert."

Copyright © White Studio AS 2023